DE BESTE TINGENE Å GJØRE PÅ COSTA DEL SOL2023-03-08T08:55:02+00:00

DE BESTE TINGENE Å GJØRE PÅ COSTA DEL SOL

Bor du på Costa del Sol og har du gått tom for ideer om ting å gjøre? Ser du etter en dag med familien? Trenger du en dag for å koble fra alt og slappe av? Lykken er at Costa del Sol har et stort utvalg av underholdningsalternativer, uansett alder.

Uansett hvor du bor på Costa del Sol, fra Marbella, Estepona, Sotogrande eller Malaga, er disse alternativene innen rekkevidde.

DAG MED BARNA

Selwo Aventura Wildlife Park

 største dyrelivsområdet på Costa del Sol, nærmere bestemt i Estepona, med et bredt utvalg av ville dyr, fra flodhester til løver, tigre eller elefanter, så vel som eksotiske fugler, og observer dem i deres habitat mens de streifer fritt innenfor deres utpekte områder . . Det tar minst en halv dag å nyte parken.

Selwo Marina

i Benalmádena og ved siden av den berømte Parque de la Paloma (begge ideell for en utflukt med barn), ved siden av den store parken La Paloma, som også er ideell for en familieutflukt, det eneste delfinariet i Andalusia, men du kan også se andre dyr som pingviner eller sjøløver. Gå deretter gjennom Parque de la Paloma og nyt stillheten i byens mas.

Aqualand Torremolinos / Aquapark Mijas

 Hvis du ønsker å tilbringe en morsom dag med barna i et badeland, har Costa del Sol 2 forskjellige parker å nyte, begge plassert nær hverandre og med et bredt utvalg av sklier og bassenger for å komme vekk fra den stekende solen .

AVSLAPPENDE DAG

Båttur – med avgang fra de forskjellige marinaene på kysten (Fuengirola, Estepona, Marbella og Puerto Banús) – hvorfor ikke nyte en dag på havet, enten bare slappe av og sole deg til lyden av bølgene eller se delfiner.

Day Spa – Mange av luksushotellene langs Costa del Sol tilbyr spa og tillater kjøp av dagspass.

TURIST FOR EN DAG

Hva med å ta en rask tur for å besøke noen av turistattraksjonene eller byene langs kysten, eller innen en kort kjøretur?

byer

nerja

Denne vakre kystbyen, kun 50 km fra byen Malaga, tilbyr et utvalg av vakre strender, utsikt fra den berømte Balcón de Europa og grottene.

Rund

Bare en times kjøretur fra Marbella er denne byen i fjellene spektakulær, og byr på mye historie og fantastisk utsikt. Definitivt et sted å bli sett og ville trenge en hel dag å besøke.

mijas

Tradisjonell hvit landsby i åsene, ideell for å nyte en dag med å gå de mange brosteinsbelagte gatene, nyte den fantastiske utsikten over kysten ovenfra, besøke de berømte eseltaxiene og se den eneste firkantede tyrefekterarenaen i Spania.

juzcar

En liten landsby med 250 mennesker i en åsside omgitt av jordbruksland, det var en av Andalusias hvite landsbyer inntil den ble malt blå i 2011 som rammen for filmen Smurfene II.

genalguacil

Maurisk fortid, hvitkalkede hus og blomsterbed, aktiv naturglede gjennom vakre stier og den nyeste samtidskunsten.


Gibraltar

En del av Storbritannia i Sør-Spania. Du trenger pass for å kunne komme inn. Dette er et flott sted å vandre i timevis, shoppe litt på hovedgaten og se de berømte Barbary-apene. Du vil også ha sjansen til å krysse flyplassens rullebane for å komme inn i hovedbyen, som er en opplevelse en gang i livet.

Sightseeing

citadellet i Malaga

Colomares slott

Marina i Puerto Banus

Gamlebyen i Marbella

Estepona gamleby

Pompidou-museet i Malaga

Contact Us

Av. Calderon de la Barca s/n Urb.
Magna Marbella, Local 8
29660, Nueva Andalucia, Malaga.
+34 951 120 609 / +34 611 322 322
info@newberyrealestate.com

Discover

Newsletter

Receive updates about our latest properties.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top