TOPP GOLFBANER PÅ COSTA DEL SOL

Liker du å spille en runde golf? Er du interessert i å prøve et annet kurs enn det du pleide?

Vi har valgt våre foretrukne golfbaner rundt området Marbella, Estepona, Benahavis og områdene rundt. Enten du er en nybegynner eller en talentfull profesjonell spiller, tilbyr Costa del Sol et stort utvalg av golfbaner, og gir deg muligheten til å velge og vrake den som passer deg best.

Real Club de Golf Las Brisas

Denne golfbanen har mange vannhindringer – med 10 innsjøer, noe som gjør denne banen perfekt for de spillerne som leter etter en utfordring på grunn av vanskelighetsgraden. Designet av Robert Trent Jones i 1968.

Los Naranjos golfklubb

Denne berømte banen er svært kjent i Europa og brukes konstant til mesterskap. Plassert i den store golfdalen, i Nueva Andalucia, er det en ideell bane for spillere på alle nivåer, da den kan skilte med brede fairwayer blandet med farer og bølgende greener. Designet av Robert Trent Jones.

Marbella Club Golf Resort

denne banen tilbyr flott utsikt, omgitt av natur, noe som gjør denne banen ikke bare hyggelig, men gir også spillerne en følelse av privatliv. Designet av Dave Thomas.

Finca Cortesín golfklubb

En av de høyeste standard golfbanene i Spania, som ligger i Casares-området – det er en kjent bane over hele verden og lar spillere nyte flott utsikt mens de spiller. Designet av Cabell Robinson.

Real Club Valderrama

En av de mest respekterte banene i Europa, som ligger en kort kjøretur fra Sotogrande. Dette kurset er ikke lett, og krever at spillere er presise.

La Quinta Golf and Country Club

denne banen, åpen i over 30 år, ligger i nærheten av Puerto Banus og San Pedro, og er flott for spillere på alle nivåer. Den har for tiden en 27-hulls golfbane. Designet av Antonio Garrido.

Magna Marbella Golf

Denne banen ligger i golfdalen i Nueva Andalucia, og er morsom for nyere spillere, da den tillater enkel spilling og hjelper spillere med å forbedre teknikken sin.

La Zagaleta

unik bane i en eksklusiv eiendom, som ligger en kort kjøretur fra Marbella. Denne eiendommen tilbyr 2 golfbaner kjent for sin dynamiske utforming av doglegs. Selv om lengden på kursene ikke er høy, er de teknisk kompliserte og krever derfor stor presisjon. Vakre omgivelser, landskap og natur gjør denne banen et must å spille.

Real Club de Golf Sotogrande

Denne banen ligger ved stranden i Sotogrande, og regnes blant de 10 beste i Europa. Store greener, bermudagress og knust marmorbunkere gjør denne banen svært attraktiv. Designet av David Trent Jones.

Aloha golfklubb

18-hulls golfbane plassert i golfdalen i Nueva Andalucia. Bane som krever nøyaktighet på grunn av sine korte hull og smalhet. Du må ha et Handicap-sertifikat for å spille.

Valle Romano Golf & Resort

relativt ny 18-hulls bane, litt over 10 år gammel og plassert i Estepona. Denne banen byr på flott utsikt og har sett mange turneringer opp gjennom årene. Ideell for spillere på alle nivåer. Designet av Cabell Robinson.