BESTE PRIVATE SKOLER PÅ COSTA DEL SOL2023-03-08T08:57:18+00:00

BESTE PRIVATE SKOLER PÅ COSTA DEL SOL

Har du nettopp flyttet til Costa del Sol og lurer på hvor du kan registrere barna dine? Går barna dine allerede på skole ved kysten, og du ser etter flere anbefalinger?

Vi har valgt våre anbefalte privatskoler fra Málaga-provinsen, med ulike pensum og spesialiseringer, slik at du kan velge den som passer best for familiens behov.

BRITISH LÆREPLAN

1. Laude International School – San Pedro de Alcantara

Alder 3-18 år

Denne skolen tilbyr både 18 forskjellige A-nivåer og den spanske bachilleratoen, og har over 80 nasjonaliteter påmeldt. Regnes som en av de beste skolene i området.

2. Aloha College – Nueva Andalucía

Alder 3-18 år

Denne skolen tilbyr både British Curriculum og Spanish Baccaleurate. Ansett som en av de beste skolene i området, fokuserer denne skolen på å lære barn verdier og få mest mulig ut av deres personlige ferdigheter. Campus tilbyr alle typer akademiske tjenester og idrettsanlegg, samt et stort utvalg av fritidsaktiviteter.

3. Swans International School – Marbella

Alder 3-18 år

Denne skolen ble opprinnelig åpnet i 1971 som en barneskole, men har imidlertid vokst dramatisk i løpet av årene og har blitt en referanse for de som ønsker å studere den britiske læreplanen, med studenter som oppnår toppscore i eksamener.

4. English International College – Elviria

Alder 3-18 år

Denne skolen, kjent for å oppnå gode A-score, ble etablert i 1982 og har over 80 % av elevene fra engelske familier, men det er over 30 nasjonaliteter av elever på skolen.

5. Queens British Grammar School – Estepona

Alder 3-16 år

Tradisjonelt drevet familieskole, som tilbyr den britiske læreplanen og har den tradisjonelle britiske uniformen på plass. Denne skolen ble åpnet i 2016 og har blitt populær med årene.

6. Sotogrande International School – Sotogrande

Sotogrande internasjonale skole

Alder 3-18 år

Internasjonal Baccaleureate. Stor skole som også tilbyr internatalternativer. Denne skolen har et elitesportsprogram som spesialiserer seg på tennis og golf, men akademiske standarder er også gode, i tillegg til et stort fokus på kunstprogrammet deres.

7. British School of Malaga -Marbella

SKOLE - BRITISH SCHOOL OF MARBELLA

Alder 3-18 år

Denne skolen, tidligere kjent som St. Georges, har muligheten til å studere både den spanske og den britiske læreplanen.

SPANSK LÆREPLAN

1. Colegio San Jose

Alder 2-18 år

Denne skolen, med over 200 års erfaring, har vært en referent for elever langs Costa del Sol, på jakt etter en spansk læreplan. Med studenter som ikke bare blir fordypet i akademikere, men også i sport og fritidsaktiviteter fra en ung alder. Denne skolen har 2 campus – en i Guadalmina (Marbella) og den andre i Estepona. Målet deres er å oppnå emosjonell og akademisk vekst for alle elever.

2. Colegio Alboran

Colegio Alboran

Alder 3-18 år

Denne skolen ble grunnlagt i 1985, og oppmuntrer elevene til å ha verdier og respekt for andre. Regnes som en av de 100 beste skolene i Spania, med fokus på den spanske læreplanen. Denne skolen tilbyr også store idrettsanlegg.

3. Colegio Las Chapas

Alder 0-18 år

Tospråklig skole, med fokus på å få en-til-en utdanning. Kun jenteskole. En del av Attendis-gruppen.

4. Colegio Ecos

Alder 0-18 år.

Tospråklig skole, med fokus på å få tilpasset opplæring. Kun gutteskoler. En del av Attendis-gruppen.

INTERNASJONAL LÆREPLAN

1. Deutsche Schule Malaga – Elviria

Deutsche Schule Malaga – Elviria

Alder 3-18 år

Denne skolen, den eneste tyske skolen i Marbella, fokuserer på skolekultur, utvikling og tilbyr et bredt spekter av fritidstilbud.

2. Atlas American School – Estepona

Atlas American School – Estepona

Alder 3-18 år

Denne skolen, som åpner i september 2022, har både internat og daglige alternativer. Sett til å bli en referent langs kysten og følge det amerikanske systemet. Denne skolen vil også tilby flotte sportsprogrammer og intensive franskkurs.

3. Lycee Francais Malaga – Malaga

Alder 3-18 år

Denne skolen, som ligger i Malaga, ble grunnlagt for over 50 år siden, og er fokusert på den franske læreplanen og språket. Tospråklig undervisning fra ung alder (fransk og spansk) – og studentene vil motta både spansk og fransk baccalaureate diplom.

Contact Us

Av. Calderon de la Barca s/n Urb.
Magna Marbella, Local 8
29660, Nueva Andalucia, Malaga.
+34 951 120 609 / +34 611 322 322
info@newberyrealestate.com

Discover

Newsletter

Receive updates about our latest properties.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top