RENGJØRINGSTJENESTER PÅ COSTA DEL SOL2023-03-08T09:02:28+00:00

RENGJØRINGSTJENESTER PÅ COSTA DEL SOL

Har du behov for rengjøring av eiendommen din på Costa del Sol – hvor som helst fra Marbella, Puerto Banus, Nueva Andalucia, San Pedro de Alcantara, Benahavis og Estepona.

RENGJØRINGSTJENESTER

Ta kontakt med teamet vårt på Newbery Real Estate, så hjelper vi deg med vår spesialiserte profesjonelle rengjøringstjeneste, alt fra små leiligheter til store villaer eller kommersielle lokaler – hvor som helst langs kysten.

Trenger du en månedlig/ukentlig/daglig rengjøring? Leier du ut eiendommen din til ferierende og trenger noen til å rydde etter avganger? Våre profesjonelle renholdere behandler hjemmet ditt som om det var deres eget, alltid med størst oppmerksomhet på detaljer.

RENGJØRINGSTJENESTER

Ved å ha en ren og desinfisert eiendom er du med på å opprettholde helsen og skaper en positiv kvalitet på mental og fysisk velvære – derfor ikke nøl med å ta kontakt med oss, så tar vi stresset med rengjøring fra deg.

Vår renholder tar seg av generell rengjøring, vinduer, gulv, klesvask, desinfeksjon, sanitær, tepper og andre rengjøringstjenester du måtte trenge.

Marbella

Har du nettopp kjøpt en eiendom eller fått utført noen renoveringer? Vi kan også grundig rengjøre eiendommen din – til høy standard og raskt.

Vi tilpasser oss deg, da du som kunde er vår prioritet – kontakt oss og fortell oss hvilke tjenester du trenger og når du trenger dem, så skal vi gjøre vårt beste for å tilpasse oss deg og dine krav – på den mest gunstige måten.

Marbella

Noe som skiller oss fra konkurrentene våre og kan gi deg total trygghet er at du vil ha kontakt med teamet vårt – med samme person, noe som gir enkel interaksjon samt høy kapasitet til å løse eventuelle problemer, enten dette er fra fakturering , planlegging, tilsyn eller produkter. Vi er også forberedt på å hjelpe deg dersom du trenger andre tjenester fra oss enn de som er avtalt, sier at du har et uventet besøk eller uventet begivenhet, eller trenger å bytte rundt for å tilpasse deg reisedatoene dine, osv. Du vil være fornøyd med våre renere
tjenester , siden den er av høy kvalitet og standard, oppfyller og overgår dine forventninger – jobber alltid med stor motivasjon og oppnår de beste resultatene.

puerto banus

VÅRE RENGJØRINGSTJENESTER

  • Generelt rydding – kjøkkenmaskiner, ledninger, gardiner, tepper, omorganisering av garderober og skap, rydding av rom…
  • Klesvask – vask og tørk tøy og sengetøy, bytt ut håndklær med friske, stryking, vask laken, skift sengetøy og alt annet nødvendig tøy.
  • Søppeltømming – renholderen vår kan fjerne søppeldunkene dine, ta med til den generelle søppeltømmingen og kaste andre ting rundt i huset som du kanskje trenger å fjerne.
  • Overflaterens – rengjøreren vår kan rengjøre alle overflatene dine, enten det er gulv, vegger, bordplater eller benkeplater – mopping, feiing, spyling av terrassegulv, støvsuging…
  • Ferieutleie – fyll på og fjern engangsartikler som må etterfylles etter hvert opphold, desinfiser i henhold til sikkerhetsstandarder…

Hvis noen av tjenestene du trenger ikke er oppført ovenfor, ikke nøl med å kontakte oss for å spørre, så vil vi arrangere en telefonsamtale eller et møte for å diskutere samt gi deg et uforpliktende tilbud.

Contact Us

Av. Calderon de la Barca s/n Urb.
Magna Marbella, Local 8
29660, Nueva Andalucia, Malaga.
+34 951 120 609 / +34 611 322 322
info@newberyrealestate.com

Discover

Newsletter

Receive updates about our latest properties.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top