Eiendommer til salgs i Marbella

Marbella er et populært reisemål for de som søker luksusboliger på Costa del Sol. Med sine fantastiske strender, helårs solskinn og verdenskjente golfbaner, er det lett å se hvorfor så mange mennesker tiltrekkes av dette området. Her er noen vanlige spørsmål folk stiller om eiendommer til salgs i Marbella:

Share Property Search

Copy link for this search to clipboard

Hvilke typer eiendommer er tilgjengelige for salg i Marbella?

Det er et bredt utvalg av eiendommer tilgjengelig for salg i Marbella, inkludert leiligheter, villaer, rekkehus og toppleiligheter. Mange av disse eiendommene ligger i inngjerdede områder og tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, hager og treningssentre.

Hva er gjennomsnittsprisen for en eiendom til salgs i Marbella?

Gjennomsnittsprisen på en eiendom til salgs i Marbella varierer avhengig av beliggenhet, størrelse og type eiendom. Fra og med 2023 er gjennomsnittsprisen for en to-roms leilighet rundt 400 000 euro, mens en luksusvilla kan koste opp mot 10 millioner euro.

Hvilke er de mest populære områdene å kjøpe en eiendom i Marbella?

Noen av de mest populære områdene for å kjøpe en eiendom i Marbella inkluderer Golden Mile, Puerto Banus, Nueva Andalucia og Sierra Blanca. Disse områdene er kjent for sine luksuriøse eiendommer og nærhet til fasiliteter som restauranter, butikker og golfbaner.

Trenger jeg visum for å kjøpe en eiendom i Marbella?

Nei, du trenger ikke visum for å kjøpe en eiendom i Marbella. Men hvis du planlegger å bli i Spania i mer enn 90 dager, må du få visum eller oppholdstillatelse.

Hva er prosessen med å kjøpe en eiendom i Marbella?

Prosessen med å kjøpe en eiendom i Marbella involverer flere trinn, inkludert å finne en eiendom, gi et tilbud, ansette en advokat og signere en salgskontrakt. Det anbefales å samarbeide med en anerkjent eiendomsmegler som kan veilede deg gjennom prosessen og sikre en smidig transaksjon.