DE BESTE STRANDKLUBBENE PÅ COSTA DEL SOL2023-03-08T08:56:26+00:00

DE BESTE STRANDKLUBBENE PÅ COSTA DEL SOL

Hva er den beste måten å nyte de lange sommerdagene som Costa del Sol har å by på?

Langs kysten, i områder fra Elviria til Marbella, Estepona og Sotogrande, har vi en rekke eksklusive og vennlige strandklubber som er ideelle å nyte. Tenk deg å nyte et estetisk og eksotisk sted, med avslappende musikk og mat av høy kvalitet, alt dette gir deg en uforglemmelig opplevelse i Middelhavet. Høres bra ut ikke sant?

Vi har valgt våre favoritter og vi ønsker å dele dem med deg. Dette er ikke de eneste anbefalte strandklubbene, men hvis vi skulle listet opp alle våre favoritter, ville vi hatt en endeløs liste.

Cabane

Denne strandklubben, som tilhører det luksuriøse Los Monteros-hotellet, er ideell for en avslappende dag. Ansett av mange for å være et flott sted å nyte utsøkt mat og slappe av ved bassenget.

Faderstranden

Ligger i hjertet av Marbella, på Cable-stranden, er dette stedet å bli sett, besøkt av kjendiser, det er et sted å nyte en livlig dag og natt. Middelhavskjøkken med et meksikansk preg.

Nikki stranden

Regnes som en av de mest glamorøse strandklubbene på Costa del Sol, som ligger i Marbella/Elviria, og en verdensreferanse for folk som ønsker å nyte en livlig dag, god mat og god musikk.

Sotogrande-reservatet

Eksklusivt paradis som ligger i boligkomplekset Sotogrande, med en kunstig innsjø og sandstrender, er dette ideelt for de som ønsker å nyte en dag borte fra hverdagens kjas og mas.

Trocadero Sotogrande

Denne avslappede strandklubben i balinesisk stil ligger på Sotogrande-stranden, i et eksklusivt boligkompleks, og er ideell for å tilbringe dagen med å nyte et bredt utvalg av middelhavsmat. Med flere svømmebassenger og et eget barneområde er det ideelt for en avslappende dag med hele familien.

Maksimal strand

Denne klubben, som ligger i Calahonda, har et saltvannsbasseng, direkte tilgang til stranden, internasjonal mat og til og med et treningsstudio, alt med spektakulær utsikt over kysten.

Havklubb

Ligger i hjertet av Puerto Banús, er dette det ideelle stedet å nyte en strandsetting mens du har det gøy og fremfor alt å bli sett. Perfekt for de som leter etter et stykke luksus og glamour mens de nyter god musikk og feststemning.

Le Plage Casanis

moderne restaurant og strandklubb som ligger på stranden i Estrella del mar i Elviria. Nyt fantastiske cocktailer og nyt dine livlige helger.

Trocadero Estepona

Denne strandklubben, med spektakulær utsikt, er ideell for voksne å nyte mat og drikke i et rolig og eksklusivt bassengområde, hvor du kan slappe av i et miljø uten folkemengder. En del av Trocadero-kjeden, som har flere lokasjoner langs kysten: Benalmádena, Marbella, Río Real, Estepona og Sotogrande.

Spiler Beach Club

Denne eksklusive strandklubben ligger på Kempinski 5*-hotellet, og er ideell for de som leter etter en rolig avslappende dag på stranden, i et tropisk miljø og mat på høyt nivå.

Så enten du er ute etter en avslappende dag, en livlig fest, et sted å bli sett eller bare å nyte den fantastiske solnedgangen som Costa del Sol har å tilby, er det mange alternativer for deg.

Contact Us

Av. Calderon de la Barca s/n Urb.
Magna Marbella, Local 8
29660, Nueva Andalucia, Malaga.
+34 951 120 609 / +34 611 322 322
info@newberyrealestate.com

Discover

Newsletter

Receive updates about our latest properties.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top