Eiendommer til salgs i Benahavis

Benahavis er en vakker by i provinsen Malaga, som ligger sør i Spania. Kjent for sin pittoreske utsikt, tradisjonell spansk arkitektur og eksepsjonell gastronomi, er det et attraktivt reisemål for både turister og innbyggere.

Share Property Search

Copy link for this search to clipboard

Hvilke typer eiendommer er tilgjengelige for salg i Benahavis?

Det er et bredt utvalg av eiendommer tilgjengelig for salg i Benahavis, alt fra luksusvillaer og -leiligheter til rekkehus og toppleiligheter. Noen av de mest ettertraktede eiendommene inkluderer de med panoramautsikt over fjellene og Middelhavet.

Hva er prisene på eiendommer til salgs i Benahavis?

Prisene på eiendommer til salgs i Benahavis varierer avhengig av type eiendom, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt kan en ettromsleilighet koste rundt €150 000, mens en luksusvilla med flere soverom og privat basseng kan koste over €5 millioner.

Hvilke er de populære områdene for å kjøpe en eiendom i Benahavis?

Noen av de populære områdene for å kjøpe eiendom i Benahavis inkluderer La Zagaleta, Los Flamingos Golf Resort og La Quinta. Disse områdene tilbyr luksuseiendommer med fantastisk utsikt, utmerkede fasiliteter og et høyt sikkerhetsnivå.

Hvorfor bør jeg vurdere å kjøpe en eiendom i Benahavis?

Benahavis er et flott sted å bo eller investere i. Det tilbyr en avslappet livsstil, vakre omgivelser og et varmt klima hele året. I tillegg er byen kjent for sin eksepsjonelle gastronomi, med en høy konsentrasjon av topprangerte restauranter. Benahavis ligger også i nærheten av store turistmål som Marbella og Puerto Banus.

Hvordan kan jeg finne en eiendom til salgs i Benahavis?

Det er mange måter å finne eiendommer til salgs i Benahavis. Du kan søke på nettet på eiendomsnettsteder, kontakte en lokal eiendomsmegler eller besøke området og utforske eiendommene selv. Det anbefales å samarbeide med en anerkjent eiendomsmegler som kan veilede deg gjennom kjøpsprosessen og hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen for dine behov og budsjett.