Selger min eiendom i Marbella, Benahavis eller Estepona

Det er veldig enkelt å kunne annonsere eiendommen din gratis på forskjellige eiendomsportaler mens du venter på at kjøperen skal klikke – men dette kan være en lang venteprosess, og hvorfor vente hvis vi kan stole på hjelp fra fagfolk til å selge hus så snart som mulig og til den beste prisen.
For å selge en eiendom er det veldig viktig å velge riktig pris, derfor må du kjenne markedsverdien veldig godt – denne verdien endres hele tiden og fagfolk studerer den daglig, så ingen er bedre enn oss til å veilede deg.

Markedsverdien vi kan si er prisen som kjøpere er villige til å kjøpe boligen sin til. Det er feil å tro at prisen som våre naboer får det annonsert til er riktig salgspris, siden dette ikke betyr at de er solgt, men heller prisen som eieren ønsker å få. Mange ganger, som eier, blir beslutningen tatt om å merke en høy pris for huset – med tanke på å kunne forhandle senere – men dette kan føre til at kjøperklienten overser eiendommen fordi den ikke er innenfor hans opprinnelige budsjett eller vurdere prisen for høy for hva eiendommen tilbyr.

Hos Newbery Real Estate kan vi hjelpe deg, med vår erfaring og kontinuerlige opplæring, til å ta den riktige avgjørelsen angående startprisen på eiendommen.

Hva bør vi ta hensyn til når vi setter en salgspris?

• Husets reelle kvadratmeter og beliggenheten
• Byplaner, utvikling og fremtidige endringer i området
• Aktuelle markedstilbud og etterspørselstrender, ved bruk av faktiske salgsvitner samt gjeldende konkurranse.
• Muligheter for aktuelle økonomiske tilbud, banktilbud og renter
• Nærhet til tjenester – butikker, offentlig transport, skoler, parker, strand, severdigheter…
• Evolusjon av dagens eiendomsmarked

Vi må finne midtveien mellom hva vi som eiere ønsker å motta for boligen vår og hva kjøpere ønsker å betale – selgeren vil alltid ønske å motta høyest fortjeneste, og kjøperen det beste tilbudet.

Kjøperklienten er ikke interessert i hvor mye boligen opprinnelig ble kjøpt for, eller hvor mye boliglån selger har igjen på eiendommen, eller hvor mye selger trenger for å kjøpe en annen bolig. Dagens kjøpende klient er svært informert, takket være fagfolk og de mange digitale verktøyene, slik at de kjenner den virkelige verdien av en eiendom og utviklingen av det nåværende markedet.

Hva skjer hvis vi setter en høy startpris?

Ved å sette en høy pris vil vi la konkurrentene (dine naboer) selge boligen sin før vår; vi vil miste interessen til kjøperkunder, og til og med eiendomsmeglere vil vise andre boliger før dine fordi de anser det som uselgbart – og alt dette vil ende opp med at eiendommen brenner ut og må selges senere til en pris som er enda lavere enn gjeldende rett pris.

Ikke bare dette, men kjøperklienten som trenger finansiering vil ikke kunne velge boligen din siden de ikke får finansiering for en eiendom over markedsverdien. Hvis du ikke har det travelt med å selge eiendommen din, hvorfor ikke vente til du har det? Og dermed unngå å kaste bort
både tiden din og kundenes tid, og hindrer også at eiendommen brenner ut og gjør den virkelig attraktiv når tiden er inne.

Når du har bestemt deg for å sette en passende pris for salget, hva er neste steg? Klargjør huset for visning! Med disse tipsene som vi beskriver nedenfor, kan du gjøre boligen din mer attraktiv for kjøperen og selge den på kortest mulig tid til den beste prisen.
• Depersonaliser hjemmet, fjern så mye som mulig av personlige eiendeler,
fotografier…
• Nøytral, moderne og innbydende innredning. Noen ganger med en liten investering
kan vi øke verdien på boligen betraktelig
• Holde på med vedlikehold og rengjøring av utvendige og innvendige områder (hager,
uteplasser, gulv…)
• En god fotografisk reportasje. Det er veldig viktig å skape et godt førsteinntrykk,
og i dag hvor kjøpere er veldig aktive i å søke på eiendomsnettsider og sosiale medier på nett, er det
det første de vil se av hjemmet ditt.

Hos Newbery Real Estate kan vi gi deg råd ikke bare med salgsprisen på eiendommen din, men også med å iscenesette eiendommen din for et effektivt salg, i tillegg til å tilby deg en profesjonell fotografisk reportasje og det viktigste – en markedsføring på høyt nivå av eiendommen din, når det maksimalt mulige antallet kjøperkunder og deler den med et enormt nettverk av samarbeidende eiendomsmeglere. Kontakt oss uforpliktende, så hjelper vi deg gjerne med salg av din eiendom