Newbery Real Estate er et eiendomsselskap dedikert til markedet for eiendommer i Marbella . Vårt firma er basert på integritet og fortreffelighet. Vi ser alltid etter det beste for våre kunder og vår misjon er å tilby dem eiendommer med alt de trenger og drømmer om. Dette gjør vi ved å være visjonære og se det store potensialet disse eiendommene har. Vi er veldig glade for å hjelpe kundene våre med å finne fantastiske hus på uforlignelige steder til en svært konkurransedyktig pris.

Vi håndplukker eiendommene som er omtalt på nettstedet vårt. Vi viser aldri eiendommer som vi aldri ville kjøpt selv. Våre lister omfatter faktisk et utvalg av hus som har blitt nøye vurdert, og analyserer ikke bare prisen, men også fordelen og potensialet til eiendommen og områdene rundt. Vi tar også hensyn til miljøet som den potensielle kjøperen vil bli utsatt for, og glemmer aldri deres preferanser og tilgjengelige måter å nyte ikke bare den nye eiendommen, men også det nye livet denne personen er i ferd med å leve.

Vi er definitivt forpliktet til å tilby en utmerket service med personlig oppmerksomhet. Hver av våre kunder er svært viktige. Derfor tar vi vare på hver eneste detalj som er en del av prosessen.

Siden våre kunder er fra hele verden og har forskjellige planer, har vi vurdert en rekke alternativer som kan være de beste for dem. Det betyr at vi nå ikke bare har boliger til salgs, men også til utleie. Du vil finne en flott liste over eiendommer, inkludert:

  • Villaer

  • Leiligheter

  • Toppleiligheter

  • Tomter

  • Banktilbaketagelser

Alle disse eiendommene ligger i spennende Marbella. Å bo i Marbella er et privilegium som går utover ord. Alt du kan gjøre er å oppleve det. For det første er det bare to og en halv time fra Storbritannia og enda nærmere resten av de europeiske landene. Det er også en av de mest sofistikerte feriedestinasjonene i verden. Rike og berømte besøker vanligvis dette området for sin kosmopolitiske atmosfære, fine restauranter, eksklusive butikker og natteliv. Derfor oppfordrer vi deg til å velge denne delen av Spania som ditt nye hjem.

Vi vil understreke at hvis du bestemmer deg for å kjøpe eller leie en av eiendommene som er en del av våre oppføringer, skal vi vurdere deg på alle mulige måter. Siden vi har bred kunnskap om markedet og hele prosessen du må gjennom, kan vi garantere deg at vi viser deg den enkleste og raskeste måten å fullføre prosedyren på.

I tilfelle du ønsker å kjøpe en eiendom og trenger finansiering, vil det ikke være noe problem siden vi samarbeider med de viktigste bankene i Spania.

Møt våre agenter

Newbery Real Estate – Marbella Team

Exequiel Espinosa Viale CEO
Exequiel Espinosa Viale

Administrerende direktør

agent es  agent en
Mobile: +34 687 90 90 90

Maria Santos Mudarra Office Manager
Maria Santos Mudarra

Kontorsjef

agent es  agent en
Mobile: +34 611 322 322

Aldana Paz Fast Commercial Manager
Aldana Paz Fast

Kommersiell leder

agent es  agent en
Mobile: +34 622 64 80 94

Leonid Zalevski Sales & Rentals Agent
Leonid Zalevski

Salgs- og utleieagent

       
Mobile: +34 685 561 606

Marjana Jarceva Sales & Rentals Agent
Marjana Jarceva

Salgs- og utleieagent

     
Mobile: +34 622 95 41 19

Marjana Jarceva Sales & Rentals Agent
Marjana Jarceva

Salgs- og utleieagent

     
Mobile: +34 622 95 41 19

Geoffrey Femont Sales & Rentals Agent
Geoffrey Femont

Salgs- og utleieagent

       
Mobile: +34 674 73 24 41

Zully Fernandez Housekeeper
Zully Fernandez

Husholder


Mobile: +34 611 322 322

Zully Fernandez Housekeeper
Alonso Martin

Altmuligmann


Mobile: +34 611 322 322

newbery real estate marbella

Klar til å snakke?

Kontakt oss