HANDYMAN TJENESTER PÅ COSTA DEL SOL2023-03-08T09:00:42+00:00

HANDYMAN TJENESTER PÅ COSTA DEL SOL

Ser du etter altmuligmannstjenester langs Costa del Sol?
Du har kommet til rett sted – vi tilbyr våre tjenester i:
– Marbella, Puerto Banus, San Pedro de Alcantara, Nueva Andalucia,
Benahavis, Estepona.

Trenger du hjelp i hjemmet? Ønsker du ikke å ansette en spesialisert profesjonell for en liten jobb? Trenger du noen som vet hvordan du gjør nesten alle jobber rundt hjemmet ditt? Da har vi den ideelle altmuligmannen for deg.

Newbery Real Estate tilbyr deg vår egen personlige altmuligmann – pålitelig, kunnskapsrik, anerkjent og effektiv profesjonell – som kan hjelpe deg med alt du måtte trenge innenfor hans rekkevidde av evner.

altmuligmannstjenester

Nedenfor finner du en detaljert beskrivelse av ulike tjenester vår Handyman tilbyr, og skulle det du trenger ikke stå på listen, ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg på den måten.

Vi tar sikte på å tilby våre kunder en eksepsjonell service, å fullføre arbeidet i tide og uten overraskelser, for å holde deg informert om alle nødvendige modifikasjoner, og viktigst av alt ta hensyn til dine behov under hele prosessen.

Handyman tilbyr

Fra å sette inn lamper, bytte støpsel eller bryter, fikse hengsler på en dør, reparere møbelbein, reparere ledninger, persienner og markisearmatur, montering av elektriske apparater, oppheng av klessnorer, plassering av elektriske konvektorer på veggen samt håndklestativ. , skifte av kraner eller annet utstyr.

Vår altmuligmann-tjeneste kan også bistå med vedlikehold av hjemmet og hvitevarer, som å bytte ventilatorfilter, klimaanlegg, vedlikehold av innebygde lys, plassering av ny silikon i vinduer, kjøkken og badekar osv. Trenger du hjelp med rørlegging? Vår spesialiserte altmuligmann kan fikse en lekkasje, skifte rør, fikse eller bytte en kjele og/eller kraner – alt på en tidseffektiv og profesjonell måte.

panserfilter, klimaanleggfilter, vedlikehold av innebygde lys

Trenger du litt hjelp med montering av møbler? Vi kan også hjelpe deg med denne tjenesten, inkludert montering av barnevern, montering av hengekøyer for dyr eller mennesker, tavler, pergolaer på balkongen, montering av utendørs frittstående bassenger, pullerter…

Vi tilbyr også andre tjenester, som tapetsering, skifte av persienner og alle de små tingene som bryter med daglig bruk – slitasje.

Vår altmuligmann kan også hjelpe deg med små oppussinger – som kjøkken- eller baderomsoppussing, veggpuss, flisskifting, banking gjennom vegger og maling – ingen jobb er for stor eller for liten for vår altmuligmann .

oppussing av kjøkken eller bad

For å oppsummere, hvis du trenger hjelp i husholdningen eller hagen – stor eller liten – strøm, rørleggerarbeid, oppussing, maling, generell hjelp, DIY, møbelmontering, så kontakt oss nå for et tilbud – vi har mange år opplevelse langs Costa del Sol og gode referanser.

Ikke nøl med å ringe +34 611 322 322 eller sende oss en e-post til info@newberyrealestate.com for mer informasjon, så vil vi arrangere et møte eller telefonsamtale for å snakke om arbeidet som trengs og tilby et tilbud for våre tjenester – hvor som helst fra Marbella til Estepona (Golden Mile, Puerto Banus, Nueva Andalucia, San Pedro de Alcantara, Benahavis, Los Arqueros, Puerto del Almendro, La Quinta, New Golden Mile, El Paraiso, Costalita, Cancelada, Monte Mayor, La Zagaleta, El Madroñal, etc) .

Contact Us

Av. Calderon de la Barca s/n Urb.
Magna Marbella, Local 8
29660, Nueva Andalucia, Malaga.
+34 951 120 609 / +34 611 322 322
info@newberyrealestate.com

Discover

Newsletter

Receive updates about our latest properties.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top